Find både stencils og Ranger alcohol ink til dine kreative projekter hos Art-de-vinci.dk

Art-de-vinci.dk er en webshop etableret af Benita Mølgaard, der, som det måske antydes i navnet, holder utroligt meget af at tegne og male. På www.art-de-vinci.dk forhandles derfor kunstnerartikler ud fra et ønske om at kunne dele glæden ved kreativ udfoldelse. Det store univers dækker helt fra fine stencils til spændende alcohol ink, der alt sammen er håndplukket af ejeren selv.

Ranger alcohol ink skaber flotte og kreative farvespil

Alcohol ink hos Art-de-vinci.dk føres fra mærket Ranger. Ranger alcohol ink er et tyndtflydende alkoholbaseret blæk, der tørrer relativt hurtigt. Produktet er karakteriseret ved dets høje koncentration af pigment, hvilket medvirker til en super intens farve, der desuden skubber til de andre farver, du vælger at arbejde med. Ranger alcohol ink er derfor et interessant produkt for professionelle kunstnere eller folk, der ønsker at udvide deres kreative færdigheder. Netop derfor forhandles Ranger alcohol ink i enkelte beholdere eller som sæt, der især egner sig til nybegyndere. Du kan hermed starte dit Ranger alcohol ink eventyr uanset, hvor erfaren en kunstner du nu engang er. Blækket kan desuden bruges på mange forskellige typer overflader, hvilket også inkluderer ikke sugende overflader. Brug derfor Ranger alcohol ink, uanset om du arbejder med syntetisk papir, metal, glas eller et mere traditionelt lærred.

Vælg en smart stencil fra flere anerkendte mærker

Et andet produkt, der forhandles i stor stil hos Art-de-vinci.dk er selvfølgelig flotte stencils. En stencil har været brugt i meget lang tid som kunstnerisk værktøj, da de kan bruges på alverdens forskellige måder, og i princippet ligesom du har lyst til. På www.art-de-vinci.dk kan du få fat i din nye stencil fra mærker som The Crafters Workshop, Marabu, Marianne Design og Ranger. Lige gyldigt hvilket stencil du vælger, vil du dog have muligheden for at lave spændende effekter og sjove aftryk. De mange forskellige måder at bruge en stencil på kan nemlig kombineres med lige så mange forskellige værktøjer. Du kunne for eksempel bruge en svamp og duppe mønstret frem, ligesom det også er en mulighed at bruge en spatel, spraymaling eller en almindelig blyant til at tegne mønsteret op. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet, hvis du vælger at bruge en stencil i din proces. På www.art-de-vinci.dk finder du links til inspirationsvideoer, der viser, hvordan du kan bruge en stencil, samt et link til det fine Facebook-fællesskab, hvor du kan dele dine idéer og inspirationskilder med andre kreative sjæle.