Få lidt mere forsødende hygge ind i hjemmet

Danskere er vokset op med ordet ‘hygge’. Men hvor vi som regel associerer det med en rolig aften foran sofaen, er det nærmest blevet til en bevægelse, som udenlandske forfattere skriver bøger om. Hygge kan både gøre sig gældende som stemning, men også i kraft af god mad og skønne snacks. Her kan du læse nærmere om de skønne og elskede sortimenter af karameller fra Karamelleriet, som du både kan købe til dig selv eller til dine gæster, når du får besøg.

Aftener med karameller overtrukket med chokolade fra Karamelleriet

Hvis der er noget, som vi symboliserer med hygge, så er det en aften foran tv’et med en god film og karameller overtrukket med chokolade fra Karamelleriet. I en 9-17 hverdag fyldt med Aula, måltidskasser og mails på telefonen, kan det være tiltrængt med en stille fredag aften. Og her hører bland-selv-slikket til. Vingummier og lakrids er ofte en klassiker, men karameller overtrukket med chokolade er lige niveauet over.  Og har man været på Bornholm, har man sikkert stødt på karameller overtrukket med chokolade fra Karamelleriet. De er håndlavet i DK, og i deres butik i Svaneke har man kunnet se, hvordan de bliver til. Hvis man vil have slik i ekstra god kvalitet, kan et bud være karameller med chokoladeovertræk fra Karamelleriet. De fås blandt andet i varianter som passionsfrugt og lakrids.

Skab tid til vennemiddage med søde snacks

Man kan indrette sin bolig så hyggeligt som muligt, men det er som regel menneskene, som udgør hyggen. Jo mere tid, man bruger i sit hjem, jo mere hjemligt vil det også føles. Hvis man skal gøre det hyggeligt, handler det derfor også om at give hjemmet liv. Det kan f.eks. være ved at invitere sine venner på middag og servere skønne karameller for dem til dessert. Det er både en måde at mødes med sine venner på en afslappet måde, men også at vise dem ens bolig, hvis ikke de har set den endnu. Når du først har haft vennerne på besøg, er der bedre grobund for at gentage succesen en anden gang – måske med nogle nye karameller fra Karamelleriet.