Få en unik stemning i hjemmet med biopejs og elpejs

Kunne du godt tænke dig alt hyggen ved en brændeovn, men gider i røgen, soden og lugten? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Med en biopejs og elpejs får du alt, den hygge som du også får med en brændeovn, men forskellen er, at biopejs og elpejs bærnder på bioethanol fremfor brænde. Fordelen ved bioethanol er at det er et miljøvenligt biobrændstof og er lavet ud fra planteaffald, som majs og kartofler. Det er en afbrænding, der hverken kræver aftræk eller en skorsten. Biobrændstoffet afgiver kun fordampet vand, varme og CO2 når det bliver forbrændt. Det giver nemlig en mere miljøvenlig og ren udledning og du undgår lugt, røg og aske. Da det ikke kræver en skorsten kan ud også opsætte en biopejs og elpejs i næsten alle rum i dit hus eller lejlighed. Du kan også flytte rundt på den alt afhængig af, hvad der passer ind i din indretning. Skynd dig derfor ind på siden og få fat i en biopejs og elpejs lige nu.

Flot biopejs og elpejs til de kolde måneder

En biopejs og elpejs er helt perfekt til de kolde måneder da den udleder en masse varme ud i rummet, og på samme tid så er den flot og passer helt perfekt ind i din indretning. Den giver noget elegance og eksklusivitet og selvfølgelig også en masse hygge. Det er en god miljøvenlig erstatning til den traditionelle brændeovn. En biopejs og elpejs giver lige det ekstra hygge til de kolde vinterdage, og det er en hygge som man vil kigge tilbage på i flere år frem.

Hvorfor vælge en biopejs og elpejs?

Der er mange gode grunde til at man skal vælge en biopejs og elpejs f.eks. er det nemt at installere, og det kræver ingen skorsten og så er den utrolig nem at rengøre og det skal ikke gøres så tit. Så er den meget billig i drift og nem at bruge, så er den også meget sikker, og der er ikke nogen risiko for brandfare. Det vigtigste er at den ikke udleder nogle skadelige partikler eller andre ting der skader miljøet og så er den 100 % sikker at benytte. Hop derfor ind i udvalget og få fat på en biopejs og elpejs