Få en skinnende bil med autoshampoo

Trænger din bil til en kærlig hånd? Ønsker du at give den en god vask, men du mangler midlerne til det? Så bør du tage et kig på udvalget af autoshampoo.

Ikke alle er villige til at tage bilen i bilvask, og derfor vælger mange at gøre det selv. Dette skåner både bilen og pengepungen. Her er det dog vigtigt, at du har de helt rette ting til at kunne gøre din bil ren. En god autoshampoo hjælper dig med at komme så sikkert og skånsomt gennem din vaskeproces og sørger for at få din bil til at stå skinnende blankt. På den måde kan du komme på arbejde, hjem til svigerforældrene eller noget helt andet med en udvendig ren bil.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af autoshampoo.

Forskellige autoshampoo med hver deres formål

Der er stor forskel på de forskellige autoshampoo, og de har hver især deres fordele. Nogle autoshampoo kan bruges i direkte sol, hvorefter den er nemmere at skylle af igen uden at efterlade striber. Andre er ideelle, hvis du har meget hårdt vand, som kan være hjælpsomme til at få kalkpletter af lakken. Nogle andre kan tilføre lakken ekstra glans mellem hver vask. Der er altså masser at vælge i mellem, og du kan med stor fordel tage et kig på udvalget, hvor der er garanti for, at du finder lige præcis den autoshampoo, der passer til din bil.

Sådan vasker du din bil med autoshampoo

Det er meget vigtigt, før du starter, at du har tjekket, at alle vinduer og døre er lukket ordenligt. Herefter starter du med at skylle bilen med en vandslange for at fjerne løst jord. Vask så bilen sektion for sektion med en svamp med varmt vand og autoshampoo – start oppefra på taget og bevæg dig ned. Efter du har renset hver sektion, skal du skylle området med rent koldt vand. Til sidst bør du tørre bilen med et håndklæde frem for at lade den lufttørre, da du fjerner risikoen for skjolder og vandpletter. Hvis der er behov for det, kan du polere med voks efterfølgende.