Få en juleserviet og bordløber til jul hos Langkilde & Søn

Dæk op til jul med Langkilde & Søn. Denne danske flagproducent producerer nemlig mere end bare flag og vimpler. Deres smukke interiørprodukter i serien Nordic Way of Celebration dækker for eksempel over mange juleprodukter, såsom en juleserviet og en bordløber til jul. Læs mere om alt dette herunder eller på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Find en smuk juleserviet hos Langkilde & Søn

En juleserviet fra Langkilde & Søn kommer i sæt bestående af 6 smukke og simple juleservietter i stof. Disse er alle syet af det helt samme materiale som producentens egen flagdug, hvilket er netop, hvad der skubber kvalitetsniveauet i vejret! Et juleserviet-sæt består af servietter med 6 forskellige motiver — et flag, en halmbuk, et hjerte, en sukkerstok, en tromme og en trompet. Disse motiver er smukt broderet på hver enkel juleserviet og består ud over dette af den flotte hvide flagdug, også kendt fra det klassiske Dannebrogsflag. En juleserviet herfra er derfor nem at pynte op med, idet dens simple design gør det muligt for dig at bestemme, hvorvidt du vil holde bordopdækningen simpel eller mere ekstravagant. Servietterne måler 50×50 cm og kan nemt maskinvaskes, da de krøller meget lidt og er ganske simple at stryge, skulle de have brug for dette.

Med en bordløber til jul bliver julebordet perfekt

Find også en bordløber til jul i denne fine kollektion. En bordløber til jul matcher nemlig de fine servietter, idet den ligeledes er syet i flagdug og er udsmykket med de fine broderier. Denne klassiske bordløber til jul er perfekt til de fleste nordiske hjem, og især perfekt til bordopdækninger, hvor du ikke ønsker en hel dug. I dette tilfælde kan en bordløber til jul nemlig gøre det muligt at pynte op, skabe stemning og beskytte bordet uden at skulle dække det hele til. Denne bordløber til jul fås i to længder på både 30×175 cm og 30×300 cm. Du kan derfor sagtens få fat i en bordløber, der passer jeres spisebord og derfor jeres familie. Match for eksempel gerne din nye bordløber med et sæt med dækkeservietter, og oplev hvordan den store kollektion af interiørprodukter til jul alle sammen går perfekt i forlængelse af hinanden. Serien består nemlig også af de føromtalte servietter, ligesom at du kan finde flagranker, adventskalendere og lignede. Du finder alt dette og meget mere på www.langkilde-flagfabrik.dk under deres store jule kollektion.

Besøg derfor denne store webshop, hvis du mangler simple, lækre og holdbare stofprodukter til jul, og læs i forlængelse af dette gerne mere om, hvad der ligger til grund for denne kvalitetsbevidste danske flagproducent.