Få fjernet åreknuder

Reklame

Sponseret indlæg

Bøvler du med åreknuder? Åreknuder er noget, der kommer med alderen og som mange vil opleve i større eller mindre grad. De forgrenede blodårer, der samler sig lige under huden, kan være til gene og desuden være noget, der kan give en usikkerhed rent kosmetisk, hvis man er ked af, at man kan se de mange knudrede samlinger på specielt læggene og lårene.

Det er heldigvis muligt af fjerne åreknuder, og det er et indgreb, som bliver foretaget mange gange hvert eneste år på mange forskellige mennesker. For at få fjernet åreknuder er du henvist fra din egen læge til en klinik, der er specialiseret, så du kan føle, at der virkelig bliver taget hånd om dig, samt at lægen kender alt til sit kram og er godt kendt på lige præcis det område, han eller hun arbejder på. Det giver forhåbentlig en form for tryghed inden selve indgrebet.

Forskellige metoder

Der er mange forskellige metoder, der kan anvendes til at fjerne åreknuder. Med laser kan man foretage et relativt indgreb. Der bruges en ultralydsscanner, så lægen kan følge en fiber gennem en blodåre ind, hvor man varmebehandler åreknuden. Det gør kroppen i stand til selv at bekæmpe åreknuden. Der lægges en lokalbedøvelse, og derudover er indgrebet ganske smertefrit.

En anden behandling, der ligeledes er god evidens for virker, kaldes ClosureFast. Her anvendes ikke laser men indføres i stedet et kateter ind til selve knuden. Ligesom med laser varmebehandles åreknuden, så den vil forsvinde af sig selv uden at efterlade spor.

En sidste mulighed for fjernelse af åreknuder er at gå ind gennem blodårerne og sprøjte en form for skum ind, som lukker de vener, der er skyld i at åreknuderne opstår, og de vil herefter kunne fjernes i små snit gennem huden. Snittene er så små, at de ikke kræver, at man bliver syet efter indgrebet, og det efterlader ikke ar.

Seneste indlæg

Få bedre styr på dit firmas telefoni

Få bedre styr på dit firmas telefoni

Hvad skal næste skridt ift. teknologi være i din virksomhed? Det er måske noget, du for tiden spekulerer over. Hvis du er havnet her, kan du lige så godt læse med videre og forhåbentlig blive klogere mht. din virksomheds teknologiske løsninger og systemer. Det vil...

Sådan skaber du et kreativt arbejdsområde

Sådan skaber du et kreativt arbejdsområde

Hvad er bedre end arbejdsområder, der summer af kreativitet? Det er meget få ting, og det er der god grund til. Det er nemlig på netop kreative kontorer, hvor idéerne flyder bedst, og hvor der er plads til udfoldelse. For rigtig mange, der arbejder sådanne steder,...

Dyrehospital – passer på dine kæledyr

Dyrehospital – passer på dine kæledyr

Kunne dit kæledyr trænge til noget behandling til tænderne, eller har du måske oplevet, at dit kæledyr har ondt? Så er det på tide at tage den til et dyrehospital. På et dyrehospital er dit dyr i trygge hænder. Her har man en kæmpe passion for dyr og dit kæledyrs...