Få de bryster du altid har drømt om

For mange kvinder er brysterne en stor del af deres identitet og selvopfattelse. Hvis man ikke er tilfredse med udseendet på dem, kan det gå ud over glæden ved ens krop. Man kan ikke træne sig til de perfekte bryster. Hos nogle kvinder kan det betyde så meget for dem, at det kan påvirke deres selvtillid på en negativ måde. Med en brystforstørrende operation er det muligt at lave en kosmetisk indgreb, hvor man kan ændre brysternes størrelse og form, men man bør overveje det grundigt, før man kaster sig ud i det.

God kemi

Nogle kvinder savner måske mere fylde i livet, andre har måske mistet fylde i løbet af årene og andre har måske et bryst, som er mindre end det andet. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for ens ønske om at få større bryster, så skal man være sikker i sin beslutning. Med brystforstørrelse implantat er det muligt at få et naturligt look, som er i harmoni med resten af kroppen. Der findes mange forskellige slags størrelser og former, og det kan være svært at vide, hvad der vil passe og se bedst ud på ens egen krop. Størrelsen og formen på implantaterne aftales mellem dig og kirurgen inden operationen, derfor kan det være en god idé at vælge et sted, hvor man har god kemi med kirurgen.

Efter en brystforstørrende operation

Efter en brystforstørrende operation vil brysterne føles meget spændte og hævede, som gradvist vil aftage efter noget tid. Når man har været igennem en brystforstørrende operation, skal man bruge en special BH i 4-6 uger for at opnå det bedst mulige resultat. I de første 4 uger skal man undgå at løfte armene mere end 90 grader, da implantatet skal nå at sætte sig, samtidig skal man undgå at løfte meget tunge ting de første par uger efter operationen.