Drop bilen, og kør i stedet på elcykel

Biler forurener rigeligt og har ingen positiv effekt på miljøet. Derimod er cykler yderst sunde for miljøet. Det kan dog være hårdt at cykle fremfor at køre, og derfor vælger mange oftere bilen. Bor du i byen, og har du egentlig ikke ret langt til de fleste ting? Så er en elcykel måske det ideelle køretøj for dig.

Et sundt alternativ til bilen

Når du kører bil, motionerer du på ingen måde. Det gør du derimod, når du cykler. En cykel – også en elcykel – er et fantastisk alternativ til bilen. Især for mennesker i storbyen er en elcykel ideel. Det er nemlig ikke altid, at det er nemt at komme frem i bil i storbyens myldretid. På cykel bliver det sandsynligvis en lettere tur. Du vil heller ikke opleve samme besvær med at finde en parkeringsplads. Er du interesseret i en elcykel, kan du overveje en 45km elcykel, der kan køre hurtigere end de almindelige.

Hvis du ikke får dyrket al den sport, som du ville ønske, i din hverdag, kan elcyklen give dig bedre samvittighed. Med en elcykel får du en daglig dosis motion på vej til og fra studiet eller arbejdet. Desuden får du også motion, hver gang du tager ned at handle eller klarer andre ærinder.

Du dyrker stadig motion på en elcykel

Synes du, det lyder for godt til at være sandt, at du får motion på en elcykel? Det er en forståelig skepsis, for cyklen har selvfølgelig en eldreven motor til at hjælpe dig. Du får da heller ikke samme mængde motion som på en almindelig cykel. Det er dog bedre end at tage bilen, for cykelturen afhænger stadig af, at du træder til i pedalerne.

Elcyklen sørger blot for, at det fx er nemmere for dig at cykle i modvind eller op ad bakker. Det kan øge din motivation for cykelturene.

Seneste indlæg

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Solcelleanlæg er en fortsat voksende trend i Danmark og i hele verden, da de giver en ren og bæredygtig energiløsning. Men hvad er egentlig prisen på solcelleanlæg, og hvad er inkluderet i omkostningerne? Se nærmere på, hvad der er inkluderet i pris solcelleanlæg, og...

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

Et stort byggeri er en kompleks proces, der involverer mange forskellige faggrupper og discipliner. For at projektet skal lykkes, er det vigtigt at følge en grundig plan og tage højde for alle de relevante forhold. Her er 5 vigtige skridt for at komme i mål med et...

Få din bolig til at se strålende ud

Få din bolig til at se strålende ud

En af de mest tilfredsstillende oplevelser er at træde ind i ens hjem og føle sig omgivet af skønhed og funktionalitet. Hvis du ønsker at give din bolig et frisk pust og få den til at se strålende ud, er der flere områder, hvor professionel hjælp kan gøre en betydelig...