Drop bilen, og kør i stedet på elcykel

Sponseret indlæg

Biler forurener rigeligt og har ingen positiv effekt på miljøet. Derimod er cykler yderst sunde for miljøet. Det kan dog være hårdt at cykle fremfor at køre, og derfor vælger mange oftere bilen. Bor du i byen, og har du egentlig ikke ret langt til de fleste ting? Så er en elcykel måske det ideelle køretøj for dig.

Et sundt alternativ til bilen

Når du kører bil, motionerer du på ingen måde. Det gør du derimod, når du cykler. En cykel – også en elcykel – er et fantastisk alternativ til bilen. Især for mennesker i storbyen er en elcykel ideel. Det er nemlig ikke altid, at det er nemt at komme frem i bil i storbyens myldretid. På cykel bliver det sandsynligvis en lettere tur. Du vil heller ikke opleve samme besvær med at finde en parkeringsplads. Er du interesseret i en elcykel, kan du overveje en 45km elcykel, der kan køre hurtigere end de almindelige.

Hvis du ikke får dyrket al den sport, som du ville ønske, i din hverdag, kan elcyklen give dig bedre samvittighed. Med en elcykel får du en daglig dosis motion på vej til og fra studiet eller arbejdet. Desuden får du også motion, hver gang du tager ned at handle eller klarer andre ærinder.

Du dyrker stadig motion på en elcykel

Synes du, det lyder for godt til at være sandt, at du får motion på en elcykel? Det er en forståelig skepsis, for cyklen har selvfølgelig en eldreven motor til at hjælpe dig. Du får da heller ikke samme mængde motion som på en almindelig cykel. Det er dog bedre end at tage bilen, for cykelturen afhænger stadig af, at du træder til i pedalerne.

Elcyklen sørger blot for, at det fx er nemmere for dig at cykle i modvind eller op ad bakker. Det kan øge din motivation for cykelturene.

Seneste indlæg

Hovedbeklædning til dig, der oplever hårtab

Hovedbeklædning til dig, der oplever hårtab

Hvis man som kvinde på et tidspunkt oplever hårtab, er det noget, der kan virke enormt hindrende. Der er derfor også mange, som ønsker en form for hovedbeklædning, når de oplever hårtab. Der findes en del forskellige af disse, som man kan vælge imellem - læs videre...

Guide: sådan skaber du den smarte ”capsule wardrobe”

Guide: sådan skaber du den smarte ”capsule wardrobe”

Oplever du tit at stå i tøjkrise, hver gang du skal til fest, eller måske hver gang du skal ud af døren for den sags skyld, fordi intet at dit tøj passer sammen, som du gerne vil? Så kan en ”capsule wardrobe” måske være løsningen for dig! Læs med her om hvad det er,...

Tag på outdoor tur med alt det rigtige grej

Tag på outdoor tur med alt det rigtige grej

Udendørsudstyr er vigtigt for enhver udendørs entusiast. Fra telte og soveposer til køkkengrej og navigationsredskaber - friluftsudstyr kan være afgørende for en tur. Derfor fører de hos Outdoor Adventure kun det bedste friluftsudstyr fra de mest pålidelige mærker....