Drømmer du om at starte virksomhed i Holstebro? Læs med her

Går du med en iværksætter i maven, og mangler blot det sidste skridt, til at samle kræfter, og faktisk begive dig ud på dit livs eventyr som selvstændig? Så kig med her. Mange går med en drøm om at starte noget på egne ben, men frygter omfanget af udfordringen, og alle tænker måske heller ikke helt tanken til ende i form af, hvor meget arbejdskraft der skal lægges i projektet. Ved at starte din virksomhed i Holstebro, vil du have mulighed for hjælp og guidning i løbet af processen.

Hjælp og vejledning fra start til slut

Holstebro er en mulighedsrig by, som er parat til at tage dig, som ny iværksætter, trygt og sikkert under deres vinger. Hvis du derfor starter dit erhverv i Holstebro, er du garanteret en god velkomst og opstart. Der er forskellige tiltag i kommunen, som tilbyder individuelle vejledninger, så du får en samtale med en erfaren virksomhedsopstarter, som kan lave en skræddersyet guide til dig, så det hele bliver mere overskueligt. Ydermere vil du have mulighed for at deltage i diverse iværksætterkurser- og møder, som kan have relevans for netop din kommende virksomhed.

Byggegrunde til salg og nys om kommende grunde

Det er selvfølgelig ikke kun vejledning og viden inden for dit virksomhedsområde som du har brug for. Lige så essentielt er, at der er mulighed for at du overhovedet kan have din virksomhed et sted. Holstebro Kommune tilbyder heldigvis et hav af erhvervsgrunde i forskellige størrelser, så du uden tvivl kan finde en grund, som kan yde din nyetablerede virksomhed retfærdighed. Er der ikke noget lige med det samme, kan du få besked, når nye grunde dukker op, så du er sikker på, ikke at skulle gå på kompromis med en grund, som du ikke er fuldstændig hooked på.