Disse håndklæder vil spare plads i strandtasken

Er strandture hyppige i din familie og omgangskreds, er der ingen tvivl om, at du vil være med på noderne og uden stress kunne komme ud ad døren, når en strandtur atter bliver aktuel. Til stranden skal desværre medbringes en forfærdelig mængde udstyr. Især hvis der er børn med på turen, er dette et problem.

Hammam håndklæder fylder mindre

Legetøj kan være essentielt, hvis der er meget unge børn med på stranden. Har børnene allerede passeret denne alder, er det derimod håndklæder, badetøj, evt. badeudstyr, snacks m.m., der kan fylde i strandtasken. Hvis I vælger at være det gode eksempel, der cykler til stranden, er der plads til endnu færrre genstande end i en bil. Derfor er hammam håndklæder praktiske til sådanne udflugter. Et hammam håndklæde er produceret i tyndere materiale, hvilket både betyder, at de tørrer hurtigt, og at de fylder mindre end almindelige håndklæder. På stranden er det ofte bemærket, at gæsterne dypper sig flere gange i vandet. Indimellem disse dukkerter vil majoriteten foretrække at kunne tørre sig i et tørt håndklæde. Dette kan være et både problematisk og uopfyldeligt kriterie til normale håndklæder, men ikke til hammam håndklæder. De har desuden en særlig hammamvævning at værdsætte synet af i siden.

Baggrunden for håndklædernes opfindelse

Hammam håndklæder kommer af den tyrkiske opfindelse, hammambadet. Et hammambad er i korte træk en tyrkisk udgave af et spabad. Fremfor det fremherskende fokus på damp i oplevelsen, er der større koncentration på selve rensningen og afslapningen under et hammambad. Det var i hvert fald, hvad der originalt var tanken bag badeoplevelsen. Man skifter i et hammambad mellem scrubs og at bade med jævne mellemrum. Dertil er hammam håndklæder blevet opfundet, fordi de skal kunne tørre hurtigt for at forbedre oplevelsen. Det er ikke mange, der finder det behageligt at tørre sig i et fugtigt eller sågar drivvådt håndklæde.