Dine kæledyr vil elske Virbac dyrefoder og kattefoder fra Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård kan du finde et stort udvalg af forskellige typer Virbac dyrefoder til både sunde og raske hunde og katte. Læs bl.a. her om Virbac kattefoder.

Stort udvalg af Virbac dyrefoder med gode egenskaber

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af dyrefoder, kosttilskud og receptfri midler til både hunde og katte. Gården er både dyreklinik og butik og forhandler til foder og kosttilskud. Dyrlægen arbejder med foder som behandlingsmiddel, og derfor har butikken mange sygdomsdiæter i sortimentet – til alt fra gigt og hudproblemer til fordøjelse og nyreproblemer. Der findes mange udfordringer, som kan løses eller afhjælpes med aktiv diæt, og butikken har bl.a. et stort udvalg af Virbac dyrefoder, som kan hjælpe med mange udfordringer som bl.a. hudproblemer. Virbac dyrefoder HPM Dermato til hunde har bl.a. et højt indhold af linosyrer, som stopper produktionen af skæl og regulerer talgudskillelsen, hvilket hjælper dyret til at opnå en skinnende pels. Virbac dyrefoder findes også til raske dyr, bl.a. til killinger, voksne katte og ældre katte. Dyrlægen anbefaler Virbac dyrefoder, da det indeholder gode naturlige råvarer, masser af protein og er sundt for hele dyrets krop. De laver nogle glimrende sygdomsdiæter, og der findes helt klart en diæt til dit dyr, hvis du søger efter noget specifikt. Læs mere om Virbac dyrefoder på www.dyrlaegensgaar.dk, hvor der findes mange forskellige slags foder at vælge imellem. Du kan være helt sikker på, at dit dyr vil elske den gode smag af Virbac hunde- eller kattefoder.

Find også Virbac kattefoder på www.dyrlaegensgaard.dk

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af Virbac kattefoder, som har mange gode fordele. Det hjælper bl.a. til at holde en sund nyrefunktion, såvel som til at fremme en sund hud og glansfuld pels. Virbac kattefoder har nemlig et højt indhold af essentielle Omega-3 fedtsyrer samt Omega-6 fedtsyrer og animalske proteiner. Indholdet af mineralsk fosfor er desuden reduceret for at hjælpe til nyrefunktionen. Det gode kattefoder har en god smag, et rigt indhold af kød og lavt indhold af korn. Katte skal have smagfuld mad, for de spiser ret monotont, og derfor er det en god ide at finde en smagfuld fodertype til din kat. Det giver bedre humør. Virbac kattefoder findes til både voksne katte, killinger og gamle katte. Du kan dosere alt efter din kats vægt, og du kan altid ringe til dyrlægen, hvis du har spørgsmål om foder eller sundhed. Virbac kattefoder er i høj kvalitet og har en rigtig god smag. Det vil din kat også lægge mærke til. Dyrlægen anbefaler Virbac kattefoder til raske katte såvel som sygdomsdiæterne til de sundhedsmæssigt udfordrede. Der findes bl.a. kattefoder til hudproblemer eller en sygdomsdiæt med fokus på katte med nyreproblemer. Læs mere på www.dyrlaegensgaard.dk.