Dette skal du vide om varmekilder til boligopvarmning

Sponseret indlæg

Der eksisterer abnormt mange varmekilder til opvarmning af en bolig, og derfor varierer det også en del, hvilke varmekilder, du vil opleve, der bliver brugt i de forskellige danske hjem. Overvejer du at skifte varmekilde til opvarmning af din bolig? Så vil det være praktisk at læse med her om et par af alternativerne.

En CO2-reducerende boligopvarmning

En af de alternative opvarmningsmetoder, du kan vælge at opvarme din bolig med fremover, er jordvarme. Jordvarme er en varmekilde, der er ekstremt CO2-venlig, da den reducerer din CO2-udledning i forbindelse med boligopvarmning markant. Det er dermed et super valg, hvis du går meget op i at mindske klimaforurening, siden du på den måde selv kan bidrage til klimakampen med noget håndgribeligt.

Du kan læse en artikel om regeringens planer om at hæve varmechecken med en bemærkelsesværdig værdi på Vordingborg Netavis, nu hvor du i forvejen har fokus på boligopvarmning. Vordingborg Netavis kan også være din kilde til andre spændende nyhedsartikler.

Naturgas eller oliefyr?

Har du i forvejen et oliefyr i dit hjem, og overvejer du at udskifte dem med naturgas, er det en velbegrundet overvejelse. Du kan ikke længere få installeret et oliefyr fra ny, fordi der netop er et alternativ som naturgas. At have et oliefyr koster dig garanteret dyrt, da det er en af de dyreste opvarmningsformer. Det er sandsynligvis ikke dit ønske at spendere så mange penge på opvarmning af din bolig, når du sagtens kan udskifte det med en billigere løsning. Naturgas er både en billigere og mindre miljøbelastende opvarmningskilde.

Værd at vide om elvarme

Elvarme er også en dyr måde at opvarme sin bolig på, men den har sine fordele. Derfor overvejer du muligvis kraftigt at skifte til elvarme. Det vil være praktisk for dig, hvis du får et forbrug på over 4000kWh, for så vil din elvarmeafgift blive sænket gevaldigt.

Seneste indlæg

Fire grunde til, hvorfor det er en god ide at køre i lastbil

Fire grunde til, hvorfor det er en god ide at køre i lastbil

Lastbiler er en uundværlig del af vores samfund og spiller en enorm rolle i at transportere varer og materialer på tværs af landet og endda hele verden. Men hvorfor overvejer folk ikke lastbilkørsel som et karrierevalg? I denne blog vil jeg give dig fire gode grunde...

Smart Buildings – Byens fremtid

Smart Buildings – Byens fremtid

Smart teknologi har gennemsyret vores liv på alverdens områder, og nu er den også på vej ind i byggeindustrien i en stor målestok. Smart buildings er bygninger, der er bygget med teknologi, der gør dem energieffektive, sikre og bekvemme for brugere. Disse bygninger er...