Dette skal du vide om varmekilder til boligopvarmning

Der eksisterer abnormt mange varmekilder til opvarmning af en bolig, og derfor varierer det også en del, hvilke varmekilder, du vil opleve, der bliver brugt i de forskellige danske hjem. Overvejer du at skifte varmekilde til opvarmning af din bolig? Så vil det være praktisk at læse med her om et par af alternativerne.

En CO2-reducerende boligopvarmning

En af de alternative opvarmningsmetoder, du kan vælge at opvarme din bolig med fremover, er jordvarme. Jordvarme er en varmekilde, der er ekstremt CO2-venlig, da den reducerer din CO2-udledning i forbindelse med boligopvarmning markant. Det er dermed et super valg, hvis du går meget op i at mindske klimaforurening, siden du på den måde selv kan bidrage til klimakampen med noget håndgribeligt.

Du kan læse en artikel om regeringens planer om at hæve varmechecken med en bemærkelsesværdig værdi på Vordingborg Netavis, nu hvor du i forvejen har fokus på boligopvarmning. Vordingborg Netavis kan også være din kilde til andre spændende nyhedsartikler.

Naturgas eller oliefyr?

Har du i forvejen et oliefyr i dit hjem, og overvejer du at udskifte dem med naturgas, er det en velbegrundet overvejelse. Du kan ikke længere få installeret et oliefyr fra ny, fordi der netop er et alternativ som naturgas. At have et oliefyr koster dig garanteret dyrt, da det er en af de dyreste opvarmningsformer. Det er sandsynligvis ikke dit ønske at spendere så mange penge på opvarmning af din bolig, når du sagtens kan udskifte det med en billigere løsning. Naturgas er både en billigere og mindre miljøbelastende opvarmningskilde.

Værd at vide om elvarme

Elvarme er også en dyr måde at opvarme sin bolig på, men den har sine fordele. Derfor overvejer du muligvis kraftigt at skifte til elvarme. Det vil være praktisk for dig, hvis du får et forbrug på over 4000kWh, for så vil din elvarmeafgift blive sænket gevaldigt.

Seneste indlæg

Få et rent kontor på ingen tid!

Få et rent kontor på ingen tid!

Kontor rengøring er en vigtig opgave, som er nødvendig for at opretholde et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Det er ikke kun vigtigt for et godt indtryk af virksomheden, men det har også betydning for de ansattes trivsel og sundhed. En ren og ryddelig arbejdsplads...

Lej DJ til bryllup? Her er hvorfor det er en god idé

Lej DJ til bryllup? Her er hvorfor det er en god idé

Når det kommer til bryllupsplanlægning, er der mange valg at træffe, og en af de største beslutninger er, hvilken underholdning der skal være til festen. Der er ingen tvivl om, at musik er en afgørende faktor for at få dine gæster til at danse og have det sjovt, og...

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Solcelleanlæg er en fortsat voksende trend i Danmark og i hele verden, da de giver en ren og bæredygtig energiløsning. Men hvad er egentlig prisen på solcelleanlæg, og hvad er inkluderet i omkostningerne? Se nærmere på, hvad der er inkluderet i pris solcelleanlæg, og...