Det skønne liv til søs – anskaf dig det rigtige tilbehør

Ohøj kaptajn! Er du selv bådejer ved du garanteret alt om hvad det gode liv til søs indebærer. Det er i den forbindelse helt afgørende, at du anskaffer dig det rigtige udstyr og tilbehør, så du og bådens øvrige passagerer bevare sikkerheden. 

Bådudstyr er næsten en hel subkultur for sig selv, og der findes en dims til hver en ting, med hver sin funktion. En Ronstan blok kommer du dog aldrig galt afsted med. Ronstan er et anerkendt navn indenfor skibsudstyr og især blokke til både. Du kan som kunde forvente tårnhøj kvalitet i de bedste materialer, så der altid er garanteret sikkerhed ombord. Hvis du er en heldig indehaver af en båd, er du sikkert vant til livet til søs, og alt hvad det indebærer. Man kan dog næsten ikke forholde sig for sikkert ombord, og  dertil er det essentielt, at din båd er udstyret med det nødvendige udstyr. Marinebutikken er førende producenter inden for bådudstyr, og kan vejlede professionelt alt efter hvilken bådtype du ejer. Passionen for materialer og udstyr til både, skinner kraftigt igennem, så du er i trygge hænder når du handler hos Marinebutikken.

Solide Ronstan blokke i stor fysisk butik i Vejle

Om du er en garvet sømand eller nybegynder er sådan set underordnet, når det gælder sikkerhed og godt udstyr. Du kan ikke være forsigtig nok med det, så du og øvrige ombord på båden ikke kommer galt afsted. Vil du gerne bevare det skønne liv til søs, er det derfor oplagt at investere i ordentligt og funktionsdygtigt bådudstyr som f.eks. en Ronstan blok. Det anerkendte bådmærke er kendt for at producere Ronstan blokke af topkvalitet, der har høj brudstyrke og lav vægt. Ronstan blokkene er fremstillet af en UV-bestandig Acetalskive, der giver en høj styrke og en minimal vægt. Desuden er blokkene lette at rengøre både indvendigt og udvendigt, så der ikke kommer sand og salt ind i hullerne på Ronstan blokken. Find Ronstan blokke hos Marinebutikken i en stor fysisk butik i Vejle.

Blokke til både – flere varianter

Skal båden ud på en sejltur, er det vigtigt at sikre dig at alt er intakt på båden. Ronstan eller Harken blokke til både er essentielle for sejlturen, og helst i et brudsikkert materiale, samt en minimal vægt. Så kommer du og bådens øvrige besætning ikke galt afsted, og kan besejle bølgerne i bedste stil. Find et stort udvalg af bådudstyr som Harken blokke, Spinlock blokke og Easy blokke hos Marinebutikken, der tilbyder fri fragt ved køb over 999 kr. Du kan forvente levering på 1-3 hverdage. Deres store fysiske butik i Vejle rummer alt hvad du behøver til sejlturen.