Den klassiske skjorte er ikke bare en skjorte

Reklame

Sponseret indlæg

Man kan ikke tale om herremode uden også at sætte ord på skjorten. Skjorten er en af de ældste beklædningsgenstande, der stadig er relevant og anvendes i dag. Hvor skjorten oprindeligt fungerede som underbeklædning eller natskjorte, er den i dag en helt central del af garderoben hos langt de fleste mænd – og kvinder.

En god skjorte udstråler professionalisme, status, kontrol og i dag er den også et moderne valg. Derfor er den en populær del af enhver herregarderobe – og det er på tværs af modetrends, sæsoner og aldre.

Klæder skaber folk

Skjorten, som man med garanti finder hos de fleste mænd, er den klassiske hvide business-skjorte. Der er dog ikke bare tale om én type – den hvide skjorte har haft flere storhedstider og har repræsenteret noget forskelligt gennem tiden.

Så, når man siger, at klæder skaber folk, så handler det i dette tilfælde om, at den hvide skjorte både siger noget om hvem du er, og hvad du laver.

Du skal eksempelvis både tage stilling til, om du er til button down, turn down eller cut away collar. Og hvad med manchetterne – er du til single eller dobbeltmanchet? Derudover så er der hele spørgsmålet om, hvilket fit skjorten skal være i – slim eller contemporary?

Noget af det, der er med at afgøre valgene, er både smag og behag, og så er det anledningen. Den hvide skjorte er med andre ord ikke ”bare” en skjorte.

Vi finder ofte os selv på jagt efter den næste modetrend, for det er det, vi bliver præsenteret for i modebranchens årshjul. Men når det gælder skjorter, så er den hvide det, man kalder en ægte evergreen. En klassiker, der aldrig går af mode – en sikker vinder i garderoben – en evig go-to når tøjkrisen indtræffer. Og sådan kan man blive ved. Den hvide skjorte er for mange en uniform.

Hos danske BARONS har man netop sat sig for at perfektionere klassikeren, og det gør de med deres trofaste skjortekrigere for øje. Skjortekrigeren er ham, hvor hvem skjorten er en daglig uniform på kontoret, hos kunden, i retslokalet eller et helt andet sted.

Derfor sætter han pris på komforten, på slidstyrken og på kvaliteten generelt. Det imødekommer BARONS ved at forbedre og nørde de små detaljer på den populære klassiker – den hvide skjorte.

Seneste indlæg

Lad ikke det nørklede fakturaarbejde demotivere dig

Lad ikke det nørklede fakturaarbejde demotivere dig

Der kan være mange situationer i livet, hvor det kan blive nødvendigt at bakse en faktura sammen. Det kan for eksempel være, hvis du går rundt med tanken om at drive egen virksomhed. Selvom det kan virke kompliceret og måske også lidt skræmmende, er der ingen grund...

Guide til at lave en havesti

Guide til at lave en havesti

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en sti i haven. Det kan blandt andet gøre det mere praktisk at gå til og fra huset gennem haven. Stien kan også være med til at pynte op i haven. Derfor kræver det også tid, når man skal få lavet den helt rette havesti....

Har du service nok?

Har du service nok?

Står du overfor at skulle holde en fest eller et arrangement, imens landet stadig er åbent, og vi får lov at se hinanden? Der er flere end almindeligvis der lige nu er i gang med at holde arrangementer, for at fejre sig selv, hinanden eller blot det at vi stadig har...