Den klassiske skjorte er ikke bare en skjorte

Sponseret indlæg

Man kan ikke tale om herremode uden også at sætte ord på skjorten. Skjorten er en af de ældste beklædningsgenstande, der stadig er relevant og anvendes i dag. Hvor skjorten oprindeligt fungerede som underbeklædning eller natskjorte, er den i dag en helt central del af garderoben hos langt de fleste mænd – og kvinder.

En god skjorte udstråler professionalisme, status, kontrol og i dag er den også et moderne valg. Derfor er den en populær del af enhver herregarderobe – og det er på tværs af modetrends, sæsoner og aldre.

Klæder skaber folk

Skjorten, som man med garanti finder hos de fleste mænd, er den klassiske hvide business-skjorte. Der er dog ikke bare tale om én type – den hvide skjorte har haft flere storhedstider og har repræsenteret noget forskelligt gennem tiden.

Så, når man siger, at klæder skaber folk, så handler det i dette tilfælde om, at den hvide skjorte både siger noget om hvem du er, og hvad du laver.

Du skal eksempelvis både tage stilling til, om du er til button down, turn down eller cut away collar. Og hvad med manchetterne – er du til single eller dobbeltmanchet? Derudover så er der hele spørgsmålet om, hvilket fit skjorten skal være i – slim eller contemporary?

Noget af det, der er med at afgøre valgene, er både smag og behag, og så er det anledningen. Den hvide skjorte er med andre ord ikke ”bare” en skjorte.

Vi finder ofte os selv på jagt efter den næste modetrend, for det er det, vi bliver præsenteret for i modebranchens årshjul. Men når det gælder skjorter, så er den hvide det, man kalder en ægte evergreen. En klassiker, der aldrig går af mode – en sikker vinder i garderoben – en evig go-to når tøjkrisen indtræffer. Og sådan kan man blive ved. Den hvide skjorte er for mange en uniform.

Hos danske BARONS har man netop sat sig for at perfektionere klassikeren, og det gør de med deres trofaste skjortekrigere for øje. Skjortekrigeren er ham, hvor hvem skjorten er en daglig uniform på kontoret, hos kunden, i retslokalet eller et helt andet sted.

Derfor sætter han pris på komforten, på slidstyrken og på kvaliteten generelt. Det imødekommer BARONS ved at forbedre og nørde de små detaljer på den populære klassiker – den hvide skjorte.

Seneste indlæg

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

I dagens tid er det svært at vide, hvem man kan stole på, når det kommer til online shopping. Der er så mange muligheder derude, og det er svært at vide, hvilke der er seriøse og hvilke der ikke er det. Hvis du er på udkig efter en pålidelig kilde til information om...

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke er et almindeligt element i parker og offentlige områder. De giver et sted at sidde, slappe af og nyde udelivet. Bænke findes i forskellige stilarter og størrelser og kan være fremstillet af træ, sten, metal eller plast. bænke giver også folk i forskellige aldre...

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Det er ingen hemmelighed at køkkenudstyr hele tiden udvikler sig og bliver mere avanceret og smart, men dette er ikke ensbetydende med at disse er overflødige. Mange af de mennesker, som allerede har investeret i en røremaskine, vil kunne nikke genkendende til den...