Den klassiske skjorte er ikke bare en skjorte

Reklame

Sponseret indlæg

Man kan ikke tale om herremode uden også at sætte ord på skjorten. Skjorten er en af de ældste beklædningsgenstande, der stadig er relevant og anvendes i dag. Hvor skjorten oprindeligt fungerede som underbeklædning eller natskjorte, er den i dag en helt central del af garderoben hos langt de fleste mænd – og kvinder.

En god skjorte udstråler professionalisme, status, kontrol og i dag er den også et moderne valg. Derfor er den en populær del af enhver herregarderobe – og det er på tværs af modetrends, sæsoner og aldre.

Klæder skaber folk

Skjorten, som man med garanti finder hos de fleste mænd, er den klassiske hvide business-skjorte. Der er dog ikke bare tale om én type – den hvide skjorte har haft flere storhedstider og har repræsenteret noget forskelligt gennem tiden.

Så, når man siger, at klæder skaber folk, så handler det i dette tilfælde om, at den hvide skjorte både siger noget om hvem du er, og hvad du laver.

Du skal eksempelvis både tage stilling til, om du er til button down, turn down eller cut away collar. Og hvad med manchetterne – er du til single eller dobbeltmanchet? Derudover så er der hele spørgsmålet om, hvilket fit skjorten skal være i – slim eller contemporary?

Noget af det, der er med at afgøre valgene, er både smag og behag, og så er det anledningen. Den hvide skjorte er med andre ord ikke ”bare” en skjorte.

Vi finder ofte os selv på jagt efter den næste modetrend, for det er det, vi bliver præsenteret for i modebranchens årshjul. Men når det gælder skjorter, så er den hvide det, man kalder en ægte evergreen. En klassiker, der aldrig går af mode – en sikker vinder i garderoben – en evig go-to når tøjkrisen indtræffer. Og sådan kan man blive ved. Den hvide skjorte er for mange en uniform.

Hos danske BARONS har man netop sat sig for at perfektionere klassikeren, og det gør de med deres trofaste skjortekrigere for øje. Skjortekrigeren er ham, hvor hvem skjorten er en daglig uniform på kontoret, hos kunden, i retslokalet eller et helt andet sted.

Derfor sætter han pris på komforten, på slidstyrken og på kvaliteten generelt. Det imødekommer BARONS ved at forbedre og nørde de små detaljer på den populære klassiker – den hvide skjorte.

Seneste indlæg

Pieces jogginsæt – perfekt til weekenden

Pieces jogginsæt – perfekt til weekenden

Elsker du moderigtigt tøj og elsker du tøj til bare afslapning? Så er det med sikkerhed mærket Pieces du skal købe tøj fra og mere præcist så er det et pieces joggingsæt du skal have fat i. Pieces er et mærke, der tilbyder både tøj og accessoires til alle anledninger....

Bestem hvordan dit rum skal se ud med vægmaling

Bestem hvordan dit rum skal se ud med vægmaling

Har dit hjem brug for en kærlig hånd eller bare brug for en opfriskning så skal du have fat i en omgang vægmaling. Vægmaling er hurtigt og ikke særlig besværligt at anvende og du får også mulighed for selv at vælge mellem forskellige farver til din væg. På den måde...

Beskyt din båd med bundmaling

Beskyt din båd med bundmaling

Hvis du har en båd, så ved du med garanti at der ikke findes et større samtaleemne end bundmaling. Bundmaling er meget vigtigt for din båd og med den teknologi og viden vi har nu til dags kan bundmaling være med til at holde skroget fri for alger med begroninger og...