De bedste headset til enhver arbejdssituation

Headsets er uundværlige i vores hverdag. Måske har man et par, som har holdt i mange år. Men på arbejdet kan man have behov for et mere alsidigt par, som kan holde til både hjemmekontoret, på arbejdspladsen og på farten. For et godt arbejdsheadset kræver bl.a. en lang batterilevetid, så det kan holde en hel arbejdsdag. Det kræver også støjreduktion, så man kan lukke forstyrrende lyde ude. Læs med og find headset til erhverv, og når der skal arbejdes hjemme og ude. 

Headset til erhverv 

Når man skal finde headset til arbejdspladsen, handler det om at finde et par, der passer både til de mange arbejdsmøder. Headset til erhverv skal derfor være alsidige, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et eksempel på et headset til erhverv er headsets fra Epos Sennheiser, som producerer bl.a. trådløse headset, der fås både som over-ear og on-ear. Deres modeller er samtidig produceret til mange af de opkaldstjenester, som forskellige arbejdspladser bruger. Arbejder man på et åbent kontor, er de særligt oplagte som headset til erhverv, da de er beregnet til at bruges i støjfyldte miljøer. 

Til hjemmekontoret

Hvis man skal arbejde produktivt derhjemme, kræver det et lige så godt arbejdsmiljø som på arbejdspladsen. Derfor skal et headset til hjemmekontoret være lige så godt som et headset til erhverv. Headset fra Plantronics er en god mulighed, hvis man vil kombinere kvalitet og design i et headset, der er skræddersyet til arbejdssituationer. Plantronics’ headset bruger bluetooth, hvilket kan være en fordel, hvis man f.eks. kan lide at skifte mellem stående og siddende stilling ved skrivebordet. Det trådløse headset fra Plantronics har desuden tynde mikrofonarme. Kombineret med, at det er et let headset, betyder det, man nærmest ikke lægger mærke til, man har det på. 

På farten

Teknologiske udviklinger har gjort, at vi i dag kan arbejde både hjemmefra, men også i udlandet på forretningsrejse. Det kan betyde, at vi kan hoppe på online-mødet fra lufthavnen på vej til udlandet, eller endda på vej til arbejde. Men man har ikke altid lige så rolige rammer, som når man er på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen. Derfor kræver det, at man har et headset, der kan lukke alt ude. Et headset fra Plantronics kommer med flere features, som gør det nemmere at have med på farten. Deres trådløse headset fortæller, hvem der ringer op, hvis du står og er optaget af noget andet, og deres smart sensor-teknologi gør det nemt at foretage håndfri opkald. Desuden er de velegnede til at spille musik, hvis man kan lide at arbejde med musik i ørerne.