DC-Supply tilbyder leje af standard container og offshore container efter behov

Er du på udkig efter leje af standard containere eller offshore containere? Så står DC-Supply klar med en hjælpende hånd og erfarne medarbejdere! Her kan du få alle dine container-behov opfyldt – både når det gælder størrelse, funktion og kvalitet. Læs videre her, hvis du vil høre mere om nogle af mulighederne inden for både leje eller køb af containere til opbevaring eller fragt.

Leje af standard container til fragt eller opbevaring

Er du interesseret i leje af standard container, er der hjælp at hente hos DC-Supply. Leje af standard container kan gøres præcis på dine præmisser, sådan at du får fingrene i netop de containere, der passer dine specifikke behov. Den store flåde af standardcontainere, der udlejes af DC-Supply, består nemlig af både små 6 fods containere, store 40 fods containere og alt derimellem. Leje af standard containere er ligeledes muligt i både kortere eller længere perioder, og hele udledningsprocessen hos DC-Supply er derfor utroligt fleksibel i forhold til dine ønsker og behov. Er du interesseret i leje af standard containere med køle og fryse funktioner er dette også en mulighed, hvis du skal opbevare eller transportere temperaturfølsomt gods. Ligeledes er isolerede containere en mulighed, samt minicontainere, der er perfekte til opbevaring og kan holde til mange års flittig brug.

Find også en offshore container på www.dc-supply.dk

En offshore container er også på menuen på www.dc-supply.dk. Disse leveres både som standardcontainere og specialbyggede containere, sådan at du kan finde containere, der matcher det gods, du har brug for at fragte eller opbevare. Begge typer offshore containere leveres med CSC-godkendelse, sådan at de er klar til brug uanset størrelse og funktion. Hos DC-Supply har man nemlig stor erfaring med at skræddersy containere til kundens behov – også når det gælder offshore containere. Disse specialløsninger tegnes, beregnes og designes af kompetente ingeniører fra DC-Supplys tekniske afdeling og bygges efterfølgende i det store værksted, der er bemandet af lige så kompetente håndværkere. Disse mange medarbejdere er altid i tæt dialog med den pågældende kunde, sådan at du både kan følge med i processen og vide dig sikker på, at der bliver taget ordentlig hånd om dine behov. Vil du gerne kunne bruge din specialbyggede offshore container til offshore fragt, tager DC-Supply også hånd om de påkrævede certificeringer, sådan at du får containeren leveret klar til brug!

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for flere detaljer vedrørende offshore containere eller leje af standard containere, så tag gerne fat på en medarbejder på www.dc-supply.dk!