Dan Egtved tilbyder kalvehytter og andet staldinventar i høj kvalitet

På gårde er det selvfølgelige vigtigt at have det rette udstyr, der kommer i høj kvalitet. Dan Egtved har alt du skal bruge, når det kommer til din stald og andet til gården. Du kan derfor finde kalvehytter og staldinventar, der kommer i høj kvalitet og er lette at holde vedlige og rene.

Vær sikret kalvehytter med let vedligeholdelse

Skal du have fat i nye kalvehytter, så er Dan Egtved stedet for dig. De bliver lavet i høj kvalitet i glasfiber. Der er et polyester lag, der modstår UV-stråler fra solen og beskytter mod ekstrem varme og kulde. Deres kalvehytter er opbygget i tre lag – inderst, midte og yderst. Det udvendige lag er hvidt og lysreflekterende, som er medvirkende til, at temperaturforskellen inde og ude minimeres. Det midterste lag er polyester, der er glasfiberforstærket. Det giver ekstra styrke og stivhed, da kalvehytterne er lavet i ét stykke. Det inderste lag er en glat overflade, der gør rengøring og vedligeholdelse langt lettere. Kalvehytterne har ingen blinde hjørner, der også er med til at gøre rengøringen let. Det resulterer også i, at der ikke er noget tilbagesprøjt, når der anvendes højtryksrensning. De holdbare kalvehytter holder utroligt længe og kan let repareres, hvis der skulle komme en skade. Dan-egtved.dk er stedet for dig, der har brug for at vide mere om kalvehytter.

Find staldinventar som fodertrug til heste på dan-egtved.dk

Foruden de smarte kalvehytter, byder Dan Egtved også på effektivt staldinventar, der sikrer, du har alt, du skal bruge i stalden. Staldinventar kan være alt fra drikke- og spisetrug til split for aksel. Der er mange produkter, der kan være uundværlige i din stald. Du kan finde staldinventar specifikt til den stald, du har. Er det en stald udelukkende med køer, heste eller grise, så kan du let finde præcis det, du skal bruge. De har nemlig gjort det let ved at opdele deres staldinventar i netop disse kategorier, samt restsalg og bord/bænkesæt. Du kan altså uden problemer finde det inventar til stalden, du skal bruge. Selvom der står staldinventar, så er det også til smarte udendørssystemer, som frostfrivandsystemer, der uden tvivl ikke kan undværes i alle former for stalde. Dan-egtved.dk har alt, du skal bruge af staldinventar. Foruden et stort udvalg, har de også god erfaring, så de kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Staldinventar og kalvehytter er en vigtig del af det, du skal bruge ved landbruget. Derfor har Dan Egtved også et stort udvalg med produkter i høj kvalitet, der passer til stalde med både heste, grise og køer.