Coøe design er til alles moderne hjem

Der er ingen tvivl om, at cooee designprodukter har et tydeligt skandinavisk præg. Det skyldes, at virksomheden er baseret i Sverige, og at produkterne er designet med den skandinaviske stil i tankerne. De enkle designs og afdæmpede farver i cooee designprodukterne er perfekte til at skabe en følelse af ro i ethvert hjem. Derudover gør funktionaliteten i cooee designprodukterne dem ideelle til brug i ethvert moderne hjem. Fra vaser til bakker, cooee design har noget at tilbyde alle, der ønsker at tilføje et strejf af skandinavisk stil til deres hjem.

Cooee design tilbyder dig stor kvalitet til dit hus

Svensk design er verdenskendt for sin kvalitet, sit håndværk og sin sans for detaljer. Cooee er et førende svensk mærke, der legemliggør disse værdier i alt, hvad det gør. Fra sin ydmyge begyndelse som smykkefirma har Cooee udvidet sit sortiment til at blive et af de mest respekterede navne inden for boligindretning og tilbehør. Trods sin internationale succes er Cooee tro mod sine svenske rødder. Det er herfra, inspirationen til de unikke designs kommer, og virksomheden drives stadig som en succesfuld familievirksomhed. Cooee er forpligtet til at give kunderne den bedst mulige oplevelse, uanset om de handler møbler, tilbehør eller noget andet.

Find din næste designer vase gennem cooee design

Leder du efter en vase, der passer til din boligindretning? Hos & Add It har de et bredt udvalg af Cooee Design-vaser i forskellige farver, former og størrelser. Uanset om du ønsker et lyst statement-stykke eller en mere afdæmpet vase, der passer ind i din eksisterende indretning, har de det, du har brug for. Alle deres vaser er fremstillet af materialer af høj kvalitet og vil med garanti se godt ud på enhver kommode, hylde eller vindueskarm. Så tag et kig gennem deres udvalg og find den perfekte Cooee Design-vase til dit hjem i dag. Hos & Add It er de stolte af at tilbyde deres kunder boligudstyr af højeste kvalitet samt en effektiv, pålidelig og tilgængelig service. Deres kontakt oplysninger er let at finde nedenfor, og de bestræber dem altid på at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt. Deres leveringstider og priser er tydeligt angivet på deres hjemmeside, og de tilbyder gratis forsendelse på visse ordrer. De er også i stand til at levere til de fleste adresser i hele verden. Desuden er deres bytte- og returpolitik fair og ligetil, og deres politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies beskytter dine personlige oplysninger.