CanisVitae har fokus på din hund og dens velvære

Sponseret indlæg

CanisVitae betyder “hundens liv”. CanisVitae er et lille familieejet firma, der startede i 2012. CanisVitae ligger i hjertet af Danmark, CanisVitae har altid haft en passion for hunde og vil gerne give alle hundeejere det bedste. CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at yde den bedst mulige kundeservice. Du kan altid ringe eller komme forbi vores butik for at få den bedste vejledning vi kan tilbyde dig. Læs mere om de mange muligheder ved CanisVitae.

CanisVitae ønsker at give tilbage til verden

CanisVitae handler ikke kun om hunde, CanisVitae handler om os alle sammen. CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker så meget. CanisVitae støtter derfor dyrevenlige og bæredygtige projekter. CanisVitae er en virksomhed med mennesker i centrum – det begynder med vores eget team og strækker sig ud til vores kunder og deres hunde. CanisVitae vil gerne give dig det bedste – for din hunds skyld. CanisVitae har altid haft en passion for hunde og vil gerne give CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at CanisVitae handler ikke kun om hunde, CanisVitae handler om os alle CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker derfor at CanisVitae støtter dyrene til at få et bedre liv og sundhed.

Besøg hjemmesiden og læs mere om hvad vi tilbyder

CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at yde den bedst mulige kundeservice. Du kan altid ringe eller komme forbi vores butik for at få den bedste vejledning vi CanisVitae betyder “hundens liv”. CanisVitae er et lille familieejet firma, der CanisVitae ligger i hjertet af Danmark, CanisVitae har altid haft en passion for CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker så meget. CanisVitae støtter dyrevenlige og bæredygtige projekter. CanisVitae er en virksomhed med mennesker i centrum – det begynder med vores eget team og strækker sig ud til vores kunder.

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...