CanisVitæ har fokus på din hund og dens velvære

CanisVitae betyder “hundens liv”. CanisVitae er et lille familieejet firma, der startede i 2012. CanisVitae ligger i hjertet af Danmark, CanisVitae har altid haft en passion for hunde og vil gerne give alle hundeejere det bedste. CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at yde den bedst mulige kundeservice. Du kan altid ringe eller komme forbi vores butik for at få den bedste vejledning vi kan tilbyde dig. Læs mere om de mange muligheder ved CanisVitae.

CanisVitae ønsker at give tilbage til verden

CanisVitae handler ikke kun om hunde, CanisVitae handler om os alle sammen. CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker så meget. CanisVitae støtter derfor dyrevenlige og bæredygtige projekter. CanisVitae er en virksomhed med mennesker i centrum – det begynder med vores eget team og strækker sig ud til vores kunder og deres hunde. CanisVitae vil gerne give dig det bedste – for din hunds skyld. CanisVitae har altid haft en passion for hunde og vil gerne give CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at CanisVitae handler ikke kun om hunde, CanisVitae handler om os alle CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker derfor at CanisVitae støtter dyrene til at få et bedre liv og sundhed.

Besøg hjemmesiden og læs mere om hvad vi tilbyder

CanisVitae fører kun produkter af høj kvalitet, og vi går op i at yde den bedst mulige kundeservice. Du kan altid ringe eller komme forbi vores butik for at få den bedste vejledning vi CanisVitae betyder “hundens liv”. CanisVitae er et lille familieejet firma, der CanisVitae ligger i hjertet af Danmark, CanisVitae har altid haft en passion for CanisVitae ønsker at give noget tilbage til den verden, vi elsker så meget. CanisVitae støtter dyrevenlige og bæredygtige projekter. CanisVitae er en virksomhed med mennesker i centrum – det begynder med vores eget team og strækker sig ud til vores kunder.