Brandskilte er en vigtig del af brandsikkerheden

Sponseret indlæg

Brandskilte er en vigtig del af brandsikkerheden. De hjælper folk med at finde branddøre og brandudstyr i en nødsituation, og de kan bruges internationalt. De producerer brandskilte i mange varianter, som alle opfylder de danske lovkrav fra Arbejdstilsynet og følger den internationale ISO 7010 standard for sikkerhedsskilte. Dette sikrer, at deres brandskilte er af høj kvalitet og lette at forstå, så du kan være sikker i en brandnødsituation. brandskilte, branddøre, brandudstyr, nødsituationer, ISO 7010, sikkerhed, høj kvalitet, let at forstå, brandalarm. Hvis du ønsker at købe et lovlig brandskilt til din arbejdsplads eller fabrik, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de hjælpe dig med at finde det helt rigtige brandskilt.

Brandskilte skal altid hænges i øjenhøjde og være godt oplyst

Brandskilte skal altid hænges i øjenhøjde og være godt oplyst, så de er synlige fra alle vinkler. Som tommelfingerregel bør brandskilte, der henviser til nødudstyr, placeres i umiddelbar nærhed af det redskab, som skiltet henviser til, så det er tydeligt markeret. Kravene til brandskiltenes holdbarhed er reguleret af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 om sikkerhedsskilte og andre former for signalgivning. Bekendtgørelsen fastsætter, at sikkerhedsskilte skal være fremstillet af et materiale, der bedst muligt kan modstå slag, dårlige vejrforhold og andre belastninger fra det omgivende miljø. JO Safety producerer brandskilte på kvalitetsmaterialer, så du kan vælge et materiale, der passer til dit arbejdsmiljø, og undgå at skulle udskifte dine brandskilte i den nærmeste fremtid. Til udendørs brug anbefaler de altid deres reflekterende aluminiums- eller laminerede selvklæbende vinylmaterialer – disse er langtidsholdbare og laminerede for at beskytte mod falmning fra eksponering for sollys.

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 fastsætter de væsentlige krav til brandskilte

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 fastsætter de væsentlige krav til brandskilte med hensyn til form og farve, idet det fremgår, at de skal være enten rektangulære eller kvadratiske og skal være forsynet med et hvidt piktogram på en rød baggrund. Den røde farve skal dække mindst 50 % af skiltets overflade. Alle JO Safety’s standardbrandskilte opfylder disse krav. Det er endvidere beskrevet, at sikkerhedsskiltene skal have en sådan størrelse og sådanne farve- og lysegenskaber, at skiltene let kan ses og forstås. De anbefaler derfor, at du overvejer at gøre brug af deres belyste brandskilte til indendørs brug.

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...