Bliv sundere ved hjælp af Basisk mad

Sponseret indlæg

Basisk mad er meget almindeligt blandt raw veganere. Basiske fødevarer styrker dit indre miljø og forbedrer dit helbred. Det hjælper mod stress, gigt, rygsmerter, hjerteproblemer, kræft og mange andre sygdomme. Alkalinitet kan måles med pH-vægte. Alkalinitet i blodet er omkring 7 enheder på den logaritmiske skala (pH = 14 er helt neutralt). Hvis du derfor er klar til at lave en livsstilsændring, så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere omkring, hvordan basisk mad kan hjælpe dig og din krop. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Få styr på din krop med basisk mad

Basisk mad påvirker ikke kun vores fysiske krop, men også vores energifelter . Basisk mad bringer balance på en naturlig måde i vores krop. At spise alkalisk mad har også en positiv effekt på både dyr og planter ved f.eks. at mindske surhedsgraden i regnvand. Basisk frugt og grøntsager har en fugtgivende virkning på huden og styrker immunforsvaret. Basisk mad er godt, hvis du har tør hoste eller tør mund.

Alkalinitet sætter også gang i kroppens egen evne til at rense sig selv ved at aktivere leverenzymer, som producerer afgiftende stoffer, kaldet glutathion. Alkalisk mad reducerer frie radikaler i vores krop, som fører til celleskader og aldring af celler eller endog kræft. Basisk mad fremmer regenerering af væv i hele kroppen samt sunde knogler og tænder for dem, der har brug for det .

Basisk mad – kan hjælpe med stress og andet

Det er særlig vigtigt at spise basiske grøntsager i perioder med stress, fordi stresshormoner forsurer det indre miljø. Et surt miljø er en ideel grobund for mikroorganismer, gærinfektioner og svampe. Alkalosuchuser en fisk, der har tilpasset sig den høje pH-værdi i Natron-søen i Tanzania. Alkalinitet er en vigtig faktor for at overleve under ugunstige forhold. Basisk kost består hovedsageligt af rå fødevarer og kan meget let integreres i hverdagen. Basisk mad reducerer stress, og dens alkalinitet er en sund tilføjelse til livet. Alkalinitet stimulerer kroppens energi, så du føler dig mere aktiv. Basisk slik giver os et øjeblikkeligt energiboost, men det har kun en kortvarig virkning.

Sørg for, at du har tilstrækkeligt med basiske mineraler i din krop ved at spise basiske fødevarer regelmæssigt. Alkalinitet påvirker ikke kun vores fysiske krop, men også vores energifelter. Det er meget vigtigt at foretage en livsstilsændring. Gå derfor ind i udvalget og læs mere omkring basisk mad.

Seneste indlæg

Hvad skal man servere på et plankebord?

Hvad skal man servere på et plankebord?

Et plankebord er perfekt til enhver lejlighed. Du kan bruge det til at fejre en særlig lejlighed, holde et middagsselskab eller bare nyde et romantisk måltid sammen. Der er mange ting, du kan servere på et plankebord, og vi har samlet en liste over nogle af de bedste...

Halskæden til kvinden

Køb den perfekte halskæde til kvinden i dit liv   Shopper du efter en særlig halskæde til kvinden i dit liv? Så behøver du ikke lede længere. Uanset om du shopper til din kone, mor, søster eller veninde, kan du finde noget perfekt lige her på internettes shops....

Hvordan man vælger de rigtige panelgardiner

Hvordan man vælger de rigtige panelgardiner

Hvordan vælges de rigtige panelgardiner? Panelgardiner er et godt valg, når det kommer til at skabe et stilfuldt og moderne look i dit hjem. Men hvordan vælger man de rigtige panelgardiner? Det er ikke altid let at vælge det rigtige design, så her er nogle tips til at...