Bliv klogere på dig selv gennem en healing uddannelse

Sponseret indlæg

Det kan være svært at blive klog på sig selv, sine følelser og de mange tanker, man kan opleve at gå rundt med. At finde sig selv er ikke nødvendigvis en nem proces, men hvis du gerne vil få en bedre forståelse for, hvem dit autentiske jeg er, så kan du overveje at tage en uddannelse i healing. Det kan du læse mere om her i artiklen.

Hvad kan en healer uddannelse tilbyde?

Der er flere måder, hvorpå vi kan blive klogere på os selv, og en af disse er gennem spiritualitet. Gennem spiritualitet kan du få en dybere forståelse for dig selv og dine kompetencer og finde frem til dit autentiske jeg. Det er spændende at begive sig ud i, og du kan lære alt dette og meget mere igennem en uddannelse i healing hos Berit Højgaard. Hun tilbyder en healer uddannelse, som kan gøre det muligt at få kendskab til dine unikke egenskaber, og hvad du som menneske har at byde på. Derudover er hun en spirituel vejleder, som siden 2018 har undervist i denne healer uddannelse for at hjælpe folk med at udvikle sig mentalt. For at gro som menneske, så er du nødt til at kende alle sider af dig selv, og det er blandt andet dét, en healer uddannelse kan hjælpe med.

Spirituel vejleder og speciale i dyrehealing

Udover at være en spirituel vejleder, som kan uddanne i healing, så har Berit også fokus på dyrehealing. Det vil sige, at det ikke kun er dig, som kan blive klogere på dig selv. Hvis du har et kæledyr, hvis adfærd du måske ikke forstår, så kan dyrehealing være en god måde at få en dybere forståelse for dit kæledyr. Berit er uddannet professionel dyretelepatør med speciale i hunde, da hun har uddannet sig løbende siden 2005. Hun har meget erfaring med dyrehealing, som kan hjælpe dyr med spændinger, smerter eller på anden måde nedsat bevægelighed i kroppen, som kan være en forklaring på, hvorfor dit kæledyr reagerer, som det gør. Som spirituel vejleder for dit kæledyr, kan Berit blandt andet skabe en balance via krops- og kranio sakral-terapi samt Shaman healing. Disse to typer dyrehealing kan hjælpe dit kæledyr med at finde ro i nervesystemet. Det kan også mindske stress og eventuelle smerter og skabe en mere afbalanceret tilstand, så dit kæledyr ikke oplever stress, rastløshed eller smerter.

Seneste indlæg

Fire grunde til, hvorfor det er en god ide at køre i lastbil

Fire grunde til, hvorfor det er en god ide at køre i lastbil

Lastbiler er en uundværlig del af vores samfund og spiller en enorm rolle i at transportere varer og materialer på tværs af landet og endda hele verden. Men hvorfor overvejer folk ikke lastbilkørsel som et karrierevalg? I denne blog vil jeg give dig fire gode grunde...

Smart Buildings – Byens fremtid

Smart Buildings – Byens fremtid

Smart teknologi har gennemsyret vores liv på alverdens områder, og nu er den også på vej ind i byggeindustrien i en stor målestok. Smart buildings er bygninger, der er bygget med teknologi, der gør dem energieffektive, sikre og bekvemme for brugere. Disse bygninger er...