Badeanstalten har naturlig ansigtsolie

Der er ikke den slags krops- og hudplejeprodukt, du ikke finder hos www.badeanstalten.dk. Tøv derfor ikke med at tage et kig på de mange imponerende og unikke sortimenter i menuen, hvor der er noget for ethvert ønske og behov samt hudtype. Den populære hjemmeside er særligt kendt for, at deres produkter er fremstillet af naturlige og ærlige ingredienser i Danmark. Gå altså ikke på kompromis med kvaliteten og sundheden af de produkter, du smører din krop ind i, men find dem hos Badeanstalten. Her findes alt fra ansigtsolie og -creme, bodyscrubs og -lotions til flydende og fast håndsæbe m.m.

Plej din hud med en ansigtsolie fra Badeanstalten

Gør noget ekstra ud af din hudplejerutine ved hjælp af det flotte udvalg af ansigtsolie og -serum fra Badeanstalten. Udover at vaske dit ansigt og smøre det ind i creme, kan du nemlig tilføre ekstra fugt og næring ved hjælp af en ansigtsolie, specielt fremstillet til huden i ansigtet, som er sartere end resten af kroppen. Vælg mellem flere former for ansigtsolie i udvalget, heriblandt varianter med E-vitamin, som er stimulerende og vitaliserende m.m. Fælles for dem alle er, at de tilfører din hud næring og sundhed, som er svær at opnå andetsteds fra. Du kan altid klikke ind på den enkelte ansigtsolie og -serum for at læse yderligere information om egenskaber og indhold m.m. På den måde er du sikret at finde den slags, der passer bedst til din hudtype, samt hvad du ønsker i din hudplejerutine.

Find en dejlig og velduftende fast håndsæbe

Badeanstalten forhandler også hverdagsprodukter, som for eksempel fast håndsæbe, som du kan bruge i både køkken, på badeværelse og sågar i bryggerset. Faktisk er siden yderst kendt for disse faste håndsæber, som, udover at dufte vidunderligt, også er utroligt smukke og dekorative. Tjek selv det flotte og imponerende udvalg af fast håndsæbe ud og find din favorit. Du kan sagtens kombinere forskellige slags fast håndsæbe, så du har én slags i køkkenet, en anden på badeværelset og så videre. Vælg bl.a. mellem duftvarianter: kornblomst og birk, mynte og citrus m.fl. Du kan læse mere om den enkelte faste håndsæbes duftnoter og ingredienser ved at klikke ind på den. Mulighederne er mange, når du handler her.

Lad dig ikke gå glip af de unikke udvalg af hudpleje hos Badeanstalten, hvor du finder alt til din rutine.