Alle former for teambuilding

Kunne du godt tænke dig at belønne dine medarbejdere en smule? Langt de fleste sætter pris på en god chef, der tænker på sine ansatte og ved, hvad der skal til, for at alle har det godt. Hvis der er små uoverensstemmelser på arbejdspladsen, er det naturligvis noget, der skal tages med de individuelle, men man kan i mange tilfælde godt komme en del i forkøbet, hvis der er et generelt godt samarbejde på arbejdspladsen.

Noget af det, man kan gøre, er at lave en formiddag eller eftermiddag, hvor det er netop samarbejde og teambuilding, der er i fokus. Når man siger ordet teambuilding, er der en del, der automatisk vil lede tankerne hen på diverse udendørsaktiviteter og at skulle stole en masse på hinanden. Det er rigtig gode ting, der kan skabe noget godt, men teambuilding kan også være rigtig meget andet.

Hvilke muligheder findes der?

Der findes som sagt rigtig mange typer af teambuilding, som kan gennemføres på et par timer, og det behøver ikke være de klassiske tillids- og outdoorøvelser, som mange ellers tænker på. Det kan lige så godt handle om, at du sender dine medarbejdere på kursus i at lave fyldte chokolader eller smagning af diverse fødevarer. Der egentlig ingen grænse for mulighederne, og du kan selv vælge mellem dem.

Det kan også være, der er mange nye på arbejdspladsen. Så kan det være rigtig godt at sørge for, at alle har en grundlæggende viden om hinanden. Det kan blandt andet give mening at lave forskellige icebreakers i den forbindelse, så alle har samme udgangspunkt. Det introducerer både de nye for de allerede ansatte medarbejdere og omvendt, men det gør også, at de medarbejdere, der har været i virksomheden i mange år, lærer hinanden at kende på en helt ny måde, de måske ikke har tænkt på før.