Er dit firma i pladsmangel?

Hvis dit firma skalerer og du har brug for mere plads, så kan det være meget omfattende og dyrt, hvis du skal skifte lokale. Det er aldrig billigt at flytte, da der er mange økonomiske omkostninger ved en flytning. Yderligere er det tidskrævende og kræver meget planlægning, men i første omgang kan det være utrolig svært, at finde et lokale, specielt fordi det skal leve op til dine krav. Men der findes en løsning, som ikke kræver, at du rykker pløkkerne op og flytter i et nyt lokale. 

Har du hørt om mezzaniner?

En mezzanin er en indskudt etage, som kan hjælpe dig, hvis du mangler særligt gulvplads, da en mezzanin virkelig får udnyttet højden i dit lokale. En mezzanin placeret på fritstående søjler, hvortil de placeret efter, hvad det er mest optimalt i forhold til dit lokale og indretning. Det gør også mezzaniner meget fleksible, da de nemt tilpasses dine behov. 

Der vil også blive monteret gelænder og trapper, som selvfølgelig skal leve op til den nødvendige sikkerhed. Skal du fragte mange varer, som også er tunge, så kan der tilføjes en pallesluse i form af en svinglåge eller vippeport. 

En optimal løsning, der udnytter plads og højde bedst muligt 

Mezzaniner er nemlig en slags ekstra etage, som kan monteres uden de helt store driftsforstyrrelser og omkostninger, hvilket netop derfor gør det til en bedre løsning end, hvis du skal rykke i nye lokaler. 

Du kan altså få meget mere ud af dit lokale, så du ikke skal ofre en masse tid og penge på, at rykke dit firma i nye lokaler. Det vil dermed også spare dig for en masse stress, som der i forvejen kan være meget af ved at eje et firma helt generelt, men særligt hvis firmaet er i vækst. Kontakt derfor en god forhandler, som kan hjælpe dig med en eller flere mezzaniner.