3 ting du skal prøve i Køge

Køge er en hyggelig by med masser af spændende aktiviteter og oplevelser. Hvis du er i Køge, så skal du sørge for at prøve noget af byens kulinariske køkken, besøge de mange spændende historiske seværdigheder og naturligvis nyde en afslappende tur langs stranden.

Køge By Night

En af de bedste måder at opleve Køge på er ved at besøge byen om aftenen. Her kan du spadsere langs havnen og nyde den rolige stemning, mens du nyder en kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer. Du kan også tage en tur ind i byens centrum og nyde de mange spændende butikker og restauranter. Læs mere her.

Køge Museum

Et af de must-see steder i Køge er Køge Museum. Her kan du lære mere om byens spændende historie og se en masse spændende genstande og artefakter. Du kan også tage en tur rundt i byens gamle kvarter og se de mange smukke, gamle huse.

Køge Strand

Køge Strand er et af de bedste steder at slappe af og nyde en afslappende tur. Her kan du gå en tur langs vandet, nyde udsigten over havet og måske tage en dukkert i vandet. Du kan også slappe af på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter, der ligger langs stranden.

Køge Havn

Et andet af de must-see steder i Køge er Køge Havn. Her kan du nyde den smukke udsigt over vandet og også tage en dukkert i vandet. Du kan også tage en tur rundt i byen og se de mange smukke bygninger og de mange spændende butikker og restauranter.

København er kun en togtur væk

Køge ligger kun en togtur fra København, så hvis du ønsker at tage på en tur til hovedstaden, så er det nemt at gøre fra Køge. Hvis du er i Køge, så skal du også besøge Tivoli, der er et af de bedste forlystelsesparker i verden.