Tag en tur til Glostrup

Sponseret indlæg

Er du på udkig efter spændende og interessante oplevelser samt aktiviteter i Glostrup? Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her på siden har vi udvalgt nogle oplevelser i Glostrup, som du bare ikke må gå glip, når turen går til den skønne by. Tag et kig herunder og få et overblik over Glostrups mange seværdigheder.

Glostrup byder på et hav af oplevelser med masser af forskellige aktiviteter indenfor rækkevidde. Det er altså uanset, om du planlægger en romantisk tur med kæresten, en hyggelig vinterferie eller sommerferie. Glostrup er fyldt med steder, der bare må opleves og ses med egne øjne. Læs mere om byen her.

Det kan være træls og meget tidskrævende, at lede efter aktiviteter til dig og familien. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte dig for hvilke oplevelser i skal vælge, så kig med herunder.

København Centrum

Hvis der skal action til på ferien eller weekendopholdet i Glostrup, så er en tur til København Centrum en rigtig god idé. København Centrum ligger kun 11km væk fra Glostrup.

Glostrup Bypark

Trænger i til at komme helt ned i gear og slappe af? Så er Glostrup Bypark et perfekt sted for jer. I Glostrup Bypark finder i en fin udsigt over store dele af byen. Her kan i nyde en yderst smuk udsigt.

Glostrup Idrætsanlæg

Ved Glostrup Idrætsanlæg kan du og familien slå jer løs og prøve en Full Swing golfsimulator, hoppe i legeland eller svømmehallen og meget andet. Her kan børnene også få glæde af en 100m lang sanse- og vandrutsjebane, mens de ældre i familien kan kigge forbi wellnessafdelingen med udendørs sauna og spabad.

Shopping i Glostrup Shopping Center

Trænger i til en god dag fyldt med shopping? Så kan i, udover at besøge de hyggelige gågader i byen, tage et smut forbi butikkerne i Glostrup Shopping Center.

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...